Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 600 3393
Επαγγελματίας Υγείας

Κρέμα “γάλακτος” με Prozero

Χρόνος εκτέλεσης:
Μερίδες:
περίπου 500ml κρέμας

H κρέμα είναι η βάση πολλών συνταγών.

Συνδυάστε την με φρούτα, μπισκότα και επιτρεπόμενα τρόφιμα για να φτιάξετε γλυκές και αλμυρές δημιουργίες χαμηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη!

  • 400ml ProZero
  • 100g βούτυρο (χωρίς αλάτι)
  • 20g κορν φλάουρ (cornflour)
  1. Σε ένα κατσαρολάκι προσθέστε όλα τα υλικά για την κρέμα.
  2. Ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά, ενώ ανακατεύετε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το μίγμα να πήξει.
  3. Προσθέστε το μίγμα σε ένα μπολ και ανακατέψτε το με ένα μίξερ χειρός για ένα λεπτό.
  4. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει.
  5. Καλύψτε το μπολ με μεμβράνη τροφίμων και τοποθετήστε το στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
  6. Αφού ψυχθεί η κρέμα μπορείτε να την χτυπήσετε με ένα μίξερ χειρός ή με σύρμα για γίνει αφράτη.

 

* Το Prozero είναι Τρόφιμο για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς και θα πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική παρακολούθηση.

ProZero™

Άλλες συνταγές

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Το περιεχόμενο που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση προορίζεται μόνο για τους επαγγελματίες υγείας.