Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 600 3393
Επαγγελματίας Υγείας

Κρέμα σαντιγί σοκολάτα

Χρόνος εκτέλεσης:
15' & 3 ώρες στο ψυγείο
Μερίδες:
περίπου 500ml σαντιγί

Σοκολατένια κρέμα σαντιγί με το αγαπημένο μας ProZero σοκολάτα. Ιδανική για γλυκά και για να φτιάξετε παγωτό χαμηλό σε πρωτεΐνη.

  • 400ml ProZero σοκολάτα
  • 100g βούτυρο, ανάλατο
  • 20g κορν φλάουρ
  1. Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μικρό κατσαρολάκι.
  2. Ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι το μίγμα να αρχίσει να σιγοβράζει και να γίνει παχύρευστο.
  3. Ρίξτε το μίγμα σε έναν κάδο μίξερ και με ένα μίξερ χειρός χτυπήστε για 30-40 δευτερόλεπτα.
  4. Αφήστε την κρέμα να κρυώσει.
  5. Σκεπάστε την κρέμα με διαφάνεια και βάλτε στο ψυγείο για 3-4 ώρες, ιδανικά για όλο το βράδυ.
  6. Όταν κρυώσει η κρέμα θα γίνει μαλακή.
  7. Όταν η κρέμα κρυώσει χτυπήστε την με ένα σύρμα χειρός για να αφρατέψει. Χτυπήστε λίγο για να έχετε μια πιο “αέρινη” κρέμα ΄σαντιγί ή χτυπήστε την περισσότερο για να έχετε μια πιο κρεμώδη κρέμα σαντιγί.

 

Το ProZero σοκολάτα είναι Τρόφιμο για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς και θα πρέπει να χρησιμοποιείται υπό ιατρική παρακολούθηση.

Συμβουλή του σεφ: Σερβίρετε με τα αγαπημένα σας φρούτα.

ProZero™ σοκολάτα

Άλλες συνταγές

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Το περιεχόμενο που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση προορίζεται μόνο για τους επαγγελματίες υγείας.