Τηλεφωνικό κέντρο: +30 210 600 3393
Επαγγελματίας Υγείας

Μικρές τορτίγιες

Χρόνος εκτέλεσης:
15 λεπτά
Μερίδες:
4 τορτίγιες
  • 100g αλεύρι ίνες μπαμπού 100%
  • 3g baking powder
  • 1g σκόρδο, σε σκόνη
  • 1g μείγμα fajita
  • 75g νερό
  • 2g πουρέ ντομάτας
  1. Προσθέστε το αλεύρι, το baking powder, τη σκόνη σκόρδου και το μείγμα Fajita σε ένα μπολ.
  2. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το νερό και τον πουρέ ντομάτας.
  3. Προσθέστε τα υγρά συστατικά στο μείγμα με το αλεύρι και ζυμώστε μέχρι να σχηματιστεί μία λεία ζύμη.
  4. Διαιρέστε τη ζύμη σε 4 ίσα μέρη (περίπου 43g το καθένα) και πλάστε τα σε κύκλους διαμέτρου 10 εκατοστών.
  5. Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι σε μέτρια φωτιά και ψήστε κάθε τορτίγια για μερικά λεπτά από κάθε πλευρά.
  6. Βάλτε τις τορτίγιες στην άκρη για να κρυώσουν και καλύψτε τες με μια καθαρή πετσέτα.

No results found.

Άλλες συνταγές

Είστε Επαγγελματίας Υγείας;

Το περιεχόμενο που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση προορίζεται μόνο για τους επαγγελματίες υγείας.